Dirigent: Dirk Kokx

Dirk studeerde in 1996 af aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Sindsdien heeft hij als arrangeur en koordirigent zijn stempel kunnen drukken op vele bijzondere en uiteenlopende projecten. Zo schreef hij als arrangeur/componist o.a. muziek voor speelfilms (Achtste groepers huilen niet, Heute bin ich Blond), musicals (Rembrandt, Kuifje en de Zonnetempel) en een TV-serie (De Kavijaks). Zijn werk werd uitgevoerd door een keur aan artiesten en ensembles, waaronder: Het RadioFilharmonisch Orkest, Het Nationaal Orkest van Vlaanderen, Sarah Bettens, Liesbeth List en Paul Michiels (SoulSister). Dirk is ook nauw betrokken bij het ontstaan van ChorusOnline, waar hij met enige regelmaat arrangementen publiceert voor popkoren.

Als dirigent heeft hij de afgelopen 25 jaar vooral pop- en theaterkoren onder zijn hoede gehad. Een medium waarin hij zich nog steeds erg thuis voelt. Sinds vijf jaar is hij tevens zanger in het kwartet KeyChord, dat in de zomer van 2014 goud won op de World Choir Games in Riga.

Orkest

Het begeleidingsorkest van Easy and Free is een gelegenheidsorkest, samengesteld uit voornamelijk muzikanten uit groot Someren. Dit is een club enthousiaste mensen, zeer muzikaal, gemotiveerd en een waardevolle aanvulling voor ons theaterkoor.

Werkgroep

Decor- en podiumbouw, rekwisieten en changementen tijdens de productie is in handen van een groep enthousiaste mannen. Ook zorgt de werkgroep tijdens de voorafgaande spelrepetities dat er door het theaterkoor gewerkt kan worden met podium/decor/rekwisieten. De werkgroep bestaat uit Han Braamkolk, Karel van Moorsel, Geert-Jan Kuijpers, Paul Versteegen, Harold van Heugten en Marc van Herpen.

Choreografie 

De choreografie is in handen van de koorleden Jolanda Jansen, Janne Verkuilen, Sandra Delhez en Luis Filipie. Zij bedenken de dans/bewegingen en brengen deze over aan de andere leden.