Easy&Free is een theaterkoor uit Lierop (Noord-Brabant), bestaande uit ruim 40 zeer enthousiaste mannen en vrouwen (18-60 jaar). Iedere 2 jaar zet Easy&Free een groots eigen theaterstuk op de planken met een 15-koppig orkest. Zang staat voorop, maar wordt versterkt door dans en toneel. Samen zorgen we voor het eindresultaat. Dit kan niet zonder regisseur.

De zangrepetities zijn op woensdag van +/- 19.00 tot 22.30 uur in gemeenschapshuis de Vurherd te Lierop. (Offermansstraat 10). De spelrepetities vinden over het algemeen plaats op een aantal woensdagen. In de voorbereiding naar de uitvoeringen wordt er een aantal repetitiedagen ingepland op zaterdag en/of zondag. Het plannen van repetitietijden gebeurt uiteraard in overleg.

De voorbereidingen voor die show zullen medio 2024 starten. We starten met de repetities in april 2025.


Ben jij die enthousiaste, bevlogen en muzikale regisseur?

Heb jij zin om leiding te geven aan deze club, je creativiteit in te zetten, samen te werken met de leden en de dirigent, om te komen tot een fantastische nieuwe show?


Laat het ons dan weten! Dan gaan we in gesprek om nader kennis te maken.

Naar schatting gaat het om een opdracht met een investering van ongeveer 215 uren. Denk daarbij aan:

  • Het eventueel schrijven van een script
  • Aanwezig zijn bij audities
  • Spelrepetities en repetitiedagen
  • Idee├źn voor het decor en het schrijven van een lichtplan
  • 7 shows en een generale repetitie
  • Voorbereidingen en overleg met de showcommissie en dirigent

Voor meer informatie over Easy&Free, bekijk onze website of neem telefonisch contact op met Sylvia van Oosterhout 06-57881640

We zien je reactie graag tegemoet voor 25 Februari 2024. Je kunt deze sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De gesprekken zullen plaats vinden in Maart 2024